A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Відбулася нарада працівників закладів культури громади

Дата: 25.01.2024 14:04
Кількість переглядів: 12

25 січня на базі Сулимівського сільського клубу відбулася семінар -нарада працівників закладів культури Хмелівської сільської ради за участю керівників клубних закладів, працівників бібліотек-філій Комунального закладу «Хмелівська публічна бібліотека», Комунального закладу «Смілівський історико-краєзнавчий музей».

Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ірина ГОЛОВАЧ підбила підсумки 2023 року, окреслила завдання працівників галузі культури на 2024 рік, акцентувавши увагу присутніх на необхідності повернення наразі до народних витоків, коріння роду свого, українських народних скарбів. Нагородила призерів і переможців конкурсу новорічних фотозон " Зимова феєрія".

Екскурсія до новоствореної народознавчої кімнати «Мамина світлиця», яку провела керівник клубу за інтересами місцевого закладу «Народні джерела» Таїсія ПИНЬКАС, надихнула «культурників» на проєкт « Спадок мого краю», реалізацію якого схвалено у поточному році.

На нараді також розглянуто ряд важливих робочих питань, обговорено найзначніші та наймасовіші заходи і проєкти. Бібліотекарі отримали у подарунок збірку поезії «Павутинкою літо зависло» від роменської поетеси Алли Бабенко з автографом автора.

Завдання окреслено- працюємо над їх втіленням.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень