A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Безпечне середовище в закладах освіти- пріоритетне завдання громади

Дата: 06.02.2024 16:32
Кількість переглядів: 10

06.02.2024 року з метою перевірки виконання Закону України "Про повну загальну середню освіту" в частині створення безпечного середовища в закладах освіти були відвідані  Смілівський ліцей-ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Феодосія Сахна та Хустянський ліцей-ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Під час відвідання закладів було звернено увагу на всі складові безпечного середовища. Зокрема, у Хустянському ліцеї-ЗЗСО І-ІІІ ступенів перевірено виконання алгоритму дій учасниками освітнього процесу під час сигналу «Повітряна тривога», у Смілівському ліцеї-ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Феодосія Сахна відзначено  належну роботу команди реагування щодо відпрацювання алгоритму дій в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти.

Поліцейський офіцер громади сектору превенції РРВП Артур ЗЕРНЮК закцентував увагу на роботі команд реагування, наголосив на виконанні алгоритму дій працівників щодо раннього попередження учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти, провів бесіди з учнями щодо запобігання здійснення злочинів, дотримання правил дорожнього руху. Курсант 4 курсу Національної академії цивільного захисту, практикант на посаді провідного інспектора  відділу запобігання НС Роменського районного управління  Головного  управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Сумській області Артем НЕПОМЯЩИЙ провів профілактичні бесіди з учасниками освітнього процесу щодо дотримання правил пожежної та мінної безпеки.

Підбиваючи підсумки зустрічей з колективами, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Хмелівської сільської ради Ніна ГАВРИЛЕНКО звернула увагу на відповідальність адміністрацій закладів щодо збереження здоров’я та життя учасників освітнього процесу.

          

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень