A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Відбулося відкриття ІІ етапу змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

Дата: 07.02.2024 16:39
Кількість переглядів: 47

7 лютого у Хмелівській громаді відбулося ВІДКРИТТЯ ІІ ЕТАПУ ПРОЕКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ" Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!».

У спортивній залі Хмелівського ліцею зібралися команди юнаків закладів освіти. До учасників заходу з вітальним словом звернувся голова Роменської районної військової адміністрації Денис ВАЩЕНКО, наголосивши на важливості спорту в житті кожного, його ролі у формуванні здорового молодого покоління, фізичного та морального загартування справжніх патріотів, виховання стійкості, наполегливості, згуртованості українців як сильної свідомої нації. Голова громади Петро ПАНЧЕНКО високо оцінив актуальність ініціативи реалізації цього проєкту на державному рівні та зауважив, що саме такі форми роботи наразі дуже важливі для нашої молоді, бо формують у неї найкращі риси і якості.

Особливу атмосферу свята створили виступи молодої виконавиці Дарини ГАЛЕНКО та танцювального колективу «ДРАЙВ» Центру позашкільної освіти.

За результатами проведеного жеребкування команди розпочали ігри ІІ етапу змагань. Чекаємо на результати і сподіваємося, що вони запалять у юних спортсменів жагу до суперництва і перемоги, а сам проєкт доведе, що зі звичайної шкільної команди можна виховати справжню команду майстрів, які згодом будуть підкорювати світові олімпійські п’єдестали.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень