A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

У закладах культури стартує народознавчий проєкт "Спадок мого краю"

Дата: 14.02.2024 13:55
Кількість переглядів: 17

14 лютого на базі відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Хмелівської сільської ради відбулася робоча нарада з питань реалізації у Хмелівській громаді народознавчого проєкту «Спадок мого краю». У заході взяли участь працівники місцевих закладів культури, відповідальні за організацію та проведення пошукової роботи в рамках зазначеного задуму.

Під час обговорення створено робочу групу, визначено терміни опрацювання та узагальнення зібраного матеріалу. Керівник клубу за інтересами «Народні джерела» Сулимівського сільського клубу Таїсія ПИНЬКАС, яка є ініціатором цього проєкту, поділилася з присутніми лайфхаками з організації пошукової діяльності, авторськими методичними напрацюваннями.

Сьогодні дано старт важливій справі, яка покликана зберегти для нащадків історію нашого краю, її животоки, донести ці скарби до молодого покоління, місією якого є продовження славного роду українського, нашої ідентичності як сильної нації з глибоким корінням, примноження знань про традиції і звичаї громади, виражені у матеріальній та духовній спадщині.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень