A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Відбулася презентація збірки Алли БАБЕНКО "Вірю.Мрію.Живу!"

Дата: 21.02.2024 12:09
Кількість переглядів: 8

Для нас українців мова - це наша зброя, оберіг, захист, безпека і Перемога. У Міжнародний день рідної мови, в ошатній залі Гаївського сільського клубу, відбувся мовний діалог «Мова- перлина вікової мудрості народу», організований директором КЗ «Хмелівська публічна бібліотека» Ларисою ОРОБЧЕНКО, у широкому колі поціновувачів літературного слова, працівників освіти і культури.

В рамках заходу майстриня поетичного слова, вчителька, журналістка, Алла БАБЕНКО презентувала збірку творів патріотичної тематики "Вірю. Мрію. Живу!"

Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ірини ГОЛОВАЧ відзначила, що книга авторки побачила світ у час великих випробувань нашого народу, різножанрові твори пройшовши через її зболену душу й серце подіями сьогодення в Україні і зворушують до сліз своєю надзвичайною теплотою і щирістю. А це засвідчує любов і майстерність поетеси увібрати в себе всю красу найціннішого скарбу нації- рідної мови, аби переплавити в справжні поетичні коштовності для читача.

Вихованці КЗ «Центр позашкільної освіти» представили присутнім композицію" Переможемо!"

Саме материнська мова древнього українського роду, формує і визначає свідомість, творить людину, культуру, історію.

За нашу українську мову, національну ідентичність та право бути господарями на своїй землі сьогодні гинуть кращі сини та доньки країни.

І саме мова є нашою зброєю та щитом сьогодні в боротьбі з агресором!

Милозвучну, багату, таку, що лине піснею з глибин душі. Бережімо й плекаймо її!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень