A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

У закладах освіти і культури громади відбулися заходи, приурочені річниці спротиву окупації Криму

Дата: 26.02.2024 16:38
Кількість переглядів: 6

26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, що символізує опір окупації, що триває вже десять років. Цього дня ми вшановуємо  мужність і героїзм громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.Саме цього дня, у 2014 році в місті Сімферополі відбувся  мітинг на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей.

Хвиля за хвилею в окупованому Криму проходять репресії, обшуки і незаконні затримання. Країна-агресор цинічно нехтує основоположними правами і свободами людини та міжнародним правом.  Саме Крим став базою для окупантів під час вторгнення на материкову частину України.

Пліч-о-пліч з українцями кримські татари, які не визнали російську окупацію Криму, в складі ЗСУ боронять незалежність нашої держави та звільняють українську територію.

У питанні приналежності Криму весь цивілізований світ на боці України. Наша країна має абсолютну міжнародну підтримку. У закладах освіти та культури  відбулися тематичні заходи, приурочені цій трагічній даті в історії нашої держави.  Повернення Криму до України неодмінно відбудеться.

Крим – частина України, і вона буде звільнена від окупанта!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень