A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Відбулася нарада директорів закладів освіти

Дата: 01.03.2024 13:27
Кількість переглядів: 48

1 березня на базі відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту відбулася робоча нарада  керівників закладів освіти Хмелівської громади.

Перший день весни несе із собою оновлення не лише в природі, а й в наших серцях, мріях, сподіваннях, а вони у кожного наразі повязані з однією найзаповітнішою мрією… Захід розпочався активністю «Твоє весняне передбачення», який провела психологиня Катерина ГАРЦАРІК. Маленькі побажання-твердження склалися у великий пазл загального бажання- якнайшвидшої перемоги і миру. Катерина Володимирівна подарувала посібник, співавтором якого стала, «АРТтерапія у війні. Техніки зцілення для дітей, підлітків та дорослих».

Нарада пройшла у формі конструктивного діалогу, під час якого розглянуто актуальні питання реформування системи шкільного харчування, проведення моніторингу організації дистанційного навчання в закладах освіти Хмелівської сільської ради, атестації  педагогічних працівників атестаційною комісією ІІ рівня у 2024 році, особливості проведення національного мультипредметного тесту, реалізації на місцевому рівні обласної Програми «Молода генерація Сумщини» та інші.

Приємною несподіванкою для присутніх став візит нашого земляка-захисника Олександра Пінчука з 53-ї бригади. Словами глибокої вдячності, підтримки та побажань якнайшвидшої перемоги й повернення усіх військових, які наразі тримають оборону нашої держави, зустріли його учасники наради.

Підбиваючи підсумки, начальник відділу Ірина ГОЛОВАЧ наголосила на важливості прийнятих рішень, окреслила найближчі заходи з їх реалізації та подякувала присутнім за плідну співпрацю.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень