A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Безпечне освітнє середовище

Дата: 01.03.2024 14:08
Кількість переглядів: 10

01.03.2024 року у Дібрівському та Хустянському ліцеях-ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася зустріч здобувачів освіти зі спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі Ніною Гавриленко, головним інспектором  відділу організації профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Роменського районного управління  Головного  управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Сумській області Максимом Поповичем, інспектором з ювенальної превенції сектору превенції РРВП Крістіною Мельник.

Під час бесіди Максим Попович наголосив на дотриманні правил пожежної безпеки у побуті. Особливу зацікавленість учнів викликала інформація спеціаліста про види вибухонебезпечних предметів, правила поведінки при їх виявленні.

          При зустрічі з інспектором ювенальної превенції Крістіною Мельник діти поповнили свої знання про адміністративну та кримінальну відповідальність за вживання наркотичних та тютюнових речовин. Інспектор наголосила на дотриманні правил дорожнього руху, відповідальності за керування транспортними засобами без водійських прав.

          Спеціаліст із безпеки Ніна Гавриленко звернула увагу учнів на дотриманні правил поведінки та виконанню алгоритму дій під час виникнення надзвичайних ситуацій.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень