A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Відбулася творча зустріч із поетесою Тетяною Лісненко

Дата: 22.03.2024 15:11
Кількість переглядів: 7

У Хмелівській cільській бібліотеці-філії КЗ «Хмелівська публічна бібліотека» у широкому колі поціновувачів поетичного слова відбулася творча зустріч з письменницею, головою ГО "Літературне об’єднання "Дивослово" Тетяною ЛІСНЕНКО.

Із вуст поетеси звучали зворушливі, оптимістичні і задушевні поезії громадянської, філософської, пейзажної та інтимної лірики, про мудрість віку та сенс людського життя із 24 книг авторки.

Твори Тетяни Лісненко вирізняються багатством тематики, глибокими громадянськими роздумами про війну і мир, нескінченним болем за Україну, надіями і сподіваннями, роздумами про сенс людського життя та вічними темами кохання і розлуки, а особливе місце займають поезії присвячені матері..

«Мої книги – калейдоскоп образів і почуттів, об’єднаних єдиною радістю і болем, єдиною мрією і надією, єдиним бажанням жити і творити, плекати в людських душах і серцях зерно добра, щедрості і милосердя»,-говорить Тетяна Лісненко.

Провідний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Наталія РИБАЧОК відзначила, безмежну любов до рідного слова Тетяни Лісненко, її вклад у літературу рідної Сумщини. У часи великих випробувань для українського народу авторка пише і видає нові книги, які, пройшовши через її зболену душу й серце, подіями сьогодення зворушують до сліз своєю надзвичайною теплотою й щирістю. Бо наразі слово - теж зброя проти непримиримого ворога.

Присутні на заході долучилися до благодійної акції "Книги на  допомогу ЗСУ" ,  організованої авторкою, на якій можна було за донат придбати книги поетеси. Таким чином було зібрано 1090 грн., які були передані у волонтерський гаманець для придбання дронів для 117 бригали ТРО.

Ведуча заходу  бібліотекар Ніна ПОНОМАРЕНКО у завершальному слові побажала, щоб народжене душею творче слово Тетяни Лісненко і надалі  линуло  у світи поміж люди, підкорювало серця слухачів і читачів своєю життєвою мудрістю і зачаровувало душевною красою! І тільки завдячуючи нашим воїнам ЗСУ, ми можемо жити, творити і збиратися у дружньому колі!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень