A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

"Читаєш ти, читаю я, читає Україна!"

Дата: 26.03.2024 10:52
Кількість переглядів: 9

Під таким гаслом відбувся щорічний Всеукраїнський тиждень дитячого читання в бібліотеках України. Бібліотекарі  КЗ «Хмелівська публічна бібліотека»  разом з  юними читайликами також долучилися до  найбільшої  книжкової події року, яка збирає на гостину до себе усіх хто любить читати, хто поважає книгу, хто цінує книгу.

 Впродовж весняних канікул учні молодших класів Хустянського ліцею з задоволенням відвідували  Хустянську сільську бібліотеку, де вони  цікаво проводили свій вільний час, відправляючись кожного разу  в захоплюючу подорож по сторінках улюблених книг, знайомилися з виставкою-захопленням  "З книгою жити - з добром дружити".

У Сулимівській сільській бібліотеці - філії для кращого ознайомлення читачів з дитячим фондом розгорнуто декілька книжкових локацій " Цікаві факти про книгу та читання".

          До Всесвітнього дня казки   в Смілівській сільській бібліотеці – філії розгорнута  цікава книжкова локація « Чарівний світ мудрих та добрих казок», відбулися літературна година « В гостях в українських казок» у  Сулимівській сільській бібліотеці – філії.

          Заходи в рамках Тижня спрямовані на розкриття багатогранності української та світової літератури, інтелектуального та культурного потенціалу юної особистості. Зараз наші діти найбільше потребують підтримки та розуміння, тому треба робити все можливе, щоб підтримати дитину, створивши для неї в бібліотечних закладах безпечний простір, територію емоційного розвантаження разом із книгою та творчістю.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень