A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Завершився територіальний етап Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

Дата: 03.04.2024 16:26
Кількість переглядів: 9

Сьогоднішній день видався насиченим на спортивні події для здобувачів освіти закладів освіти Хмелівської громади: на базі Хмелівського ліцею ЗЗСО ХСР у рамках ІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» відбулися змагання з черліденгу та спортивного орієнтування, у яких взяли участь команди Дібрівського, Смілівського, Хмелівського ліцеїв та Гаївської філії.

Відкриваючи захід, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ірина ГОЛОВАЧ привітала учасників події, побажала успіхів та перемоги, яскравих виступів і позитивних емоцій.

Попри короткий проміжок часу для підготовки до змагань, дистанційне навчання, юні черліденці підготували досить цікаві програми та продемонстрували свої вміння, жагу до перемоги, командний дух. За рішенням журі на ІІІ етапі змагань Хмелівську громаду представлятиме команда з черліденгу Гаївської філії Хмелівського ліцею ЗЗСО ХСР, наступне місце посіла команда Смілівського ліцею - ЗЗСО імені Феодосія Сахна, команди Хмелівського ліцею ЗЗСО ХСР та Дібрівського ліцею ЗЗСО ХСР відзначено за активну участь.

У спортивному орієнтуванні кращий результат показали:

серед дівчат- команда Гаївської філії,

серед юнаків- команда Дібрівського ліцею ЗЗСО ХСР.

Відповідно ІІ місця посіли команда дівчат Дібрівського ліцею ЗЗСО ХСР, команда юнаків Хмелівського ліцею ЗЗСО ХСР. ІІІ місця- команда дівчат Смілівського ліцею- ЗЗСО імені Феодосія Сахна ХСР та команда юнаків Гаївської філії.

У загальному заліку І місце виборола команда Дібрівського ліцею ЗЗСО ХСР, ІІ місце- Гаївська філія, ІІІ- Хмелівський ліцей ЗЗСО ХСР.

Зичимо нашим представникам вдалого виступу на наступному рівні змагань та сподіваємось, що ці види спорту стануть популярними у нашій громаді.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень