A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

В Україні стартував проєкт "Україна. Нескорені міста. Правдива історія"

Дата: 08.04.2024 13:07
Кількість переглядів: 9

Міністерство культури та інформаційної політики представило мультсеріал «Україна. Нескорені міста. Правдива історія», котрий розповідає дітям про героїчні українські міста. Проєкт призначений для дітей віком від 6 до 12 років, а також для батьків, вчителів і всіх, хто прагне навчити молодше покоління цінувати культурну та історичну спадщину України. У коротких епізодах йдеться про історичні пам’ятки в контексті сучасної реальності. 

Серіал від телеканалу ПЛЮСПЛЮС розповідає про українські міста, які постраждали під час війни рф в Україні. У коротких епізодах ідеться, зокрема, про історичні пам’ятки в контексті сучасної реальності, що створює паралель між минулим і сьогоденням.

У першій частині кожного епізоду головні герої мандрують містами, допомагаючи малечі зануритись у захопливий світ української історії та відчути героїзм минулого. У другій частині, у легкій і доступній для дітей формі, уникаючи чутливих зображень, показано реалії шкоди, заподіяної українським містам і культурним пам’яткам.

Переглянути мультсеріал можна за посиланням http://surl.li/sjlwk

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень