A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Проведено навчання з евакуації здобувачів освіти у разі нападу або ризику нападу на заклад освіти

Дата: 24.04.2024 14:02
Кількість переглядів: 3

Відповідно до спільного наказу Міністерства внутрішніх справ та Міністерства освіти і науки України від 18.08.2023 року № 685/1013 «Про порядок дій працівників щодо раннього попередження учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти», листа Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 19.12.2023 року № 04-13/6265 «Про проведення навчання команд реагування закладів освіти», наказу відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Хмелівської сільської ради від 22.11.2023 № 151-ОД «Про порядок дій працівників освіти щодо раннього попередження учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти» разом з представниками Роменського районного управління ГУ ДСНС  в Сумській області та Роменського РВП ГУНП в Сумській області 23.04.2024 року на базі Хмелівського ліцею-ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено тренувальну евакуацію учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти .     

Під час заходу  відпрацьовано алгоритм дій щодо раннього попередження учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти. Присутні відзначили злагодженість дій команди реагування та  працівників закладу.

Поліцейський офіцер громади сектору превенції РРВП Артур ЗЕРНЮК звернув увагу адміністрації на визначення місця для кінцевої евакуації учасників освітнього процесу. Головний інспектор  відділу організації профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Роменського районного управління  Головного  управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Сумській області Максим ПОПОВИЧ порекомендував облаштувати додатковий  запасний вихід для швидшої евакуації учнів з другого поверху будівлі школи.

Підбиваючи підсумки заходу, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Хмелівської сільської ради Ніна ГАВРИЛЕНКО відзначила належну роботу керівництва  закладу щодо недопущення виникнення загрози життю і здоров’ю учасників освітнього процесу. Поліцейський офіцер наголосив на дотриманні учнями правил перебування на вулиці у темну пору доби, дотримання правил дорожнього руху.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень