A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Конкурс проєктів "Діти розбудовують громаду"

Увага! Серед учнів навчальних закладів проводиться конкурс есе «Що я можу зробити, щоб наша громада стала кращою» та конкурс малюнків «Ландшафтний дизайн шкільної клумби». 

13:45 19.03.2021

Змагання з волейболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради

10 березня на базі Хмелівського ліцею відбулися змагання з волейболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради. У змаганнях взяло участь 3  команди освітніх закладів: Дібрівського, Смілівського, Хмелівського ліцеїв.

10:00 11.03.2021

Святкування 8 березня у закладах культури Хмелівської громади.

З приходом  весни хочеться легкості та щирості. Саме тому відкритий концерт для жінок в Гаївському сільському клубі зібрав повний зал глядачів. З вітальним  словом до присутніх виступив голова Хмелівської громади Петро Панченко, який привітав чарівних жінок із неповторним, ніжним, весняним святом. У заході взяла участь начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Хмелівської сільської ради Ірина Головач.

16:27 08.03.2021

Науково-практичний семінар на тему "Використання інтерактивних дошок в освітньому процесі"

3 березня на базі Хмелівького ліцею ЗЗСО відбувся науково-практичний семінар на тему "Використання інтерактивних дошок в освітньому процесі", на якому були присутні директори навчальних закладів Хмелівської сільської ради та вчителі інформатики.

17:00 04.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень