A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

День вишиванки в закладах освіти і культури громади

Дата: 16.05.2024 14:53
Кількість переглядів: 28

Фото без описуУ дороге серцю українців  свято-День вишиванки працівники закладів освіти та  культури Хмелівської громади  долучилися до  загальнонаціонального  флешмобу « Одягни вишиванку!»

 Українська  вишивана сорочка- символ національної гордості та краси, душа України, втілена в орнаментах і візерунках,  символізує красу, міць, щасливу ​​долю та родинну пам’ять. Незважаючи на багатовікову історію,  вишиванка і сьогодні є модною, сучасною та стильною. Завжди вражає своєю унікальністю, вишуканістю та енергетикою, що втілюють у собі дух минулих поколінь.  

       Серед тематичних заходів, проведених у рамках цього дня: відеочеленджі, презентації, виставки вишиванок та рушників, народознавчі години, народознавчі експедиції, патріотичні руханки.

Вишиванка єднає українців з усього світу і  зігріває  родинним  теплом!

Цей день- чудова нагода одягнути  улюблену вишиванку, показати свою гордість за нашу країну, приєднатися до української спільноти по всьому світу. Нехай День вишиванки нагадає нам про прадавнє українське коріння, принесе перемогу і мир у домівки, об'єднає у велику дружну родину.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень