A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 17.05.2024 16:32
Кількість переглядів: 22

Фото без описуКожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З 13 по 19 травня 2024 року в закладах освіти громади  пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було розширення знань дітей про безпечну поведінку на дорогах, розвиток вмінь і навичок свідомо дотримуватися Правил дорожнього руху, виховання поваги до встановлених правил і бажання їх знати та виконувати.

У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи. Це і проведенням круглих столів «Про безпеку на дорозі довірливо і компетентно», «Безпека дорожнього руху залежить від нас», профілактичних бесід з учнями, які мають велосипеди, уроків-подорожей «Дорожній рух. Безпека пішоходів»,  перегляд тематичних мультфільмів «Абетка безпеки», вікторин «Знання правил дорожнього руху», презентацій  «Я і мотоцикл»,  «Я  пішохід»,  відеоекскурсій «Впевнено почуваємось на проїжджій частині», виховних годин «Щоб не трапилось біди, правил дорожнього руху повинен дотримуватись ти», «Вчи,знай і поважай правила дорожнього руху», лекторіїв «Безпека на дорозі». З вихованцями дошкільних підрозділів проведені тренінги «Безпечна країна», «Безпека на дорозі для велосипедиста. 17.05.2024 року був проведений єдиний національний урок «Безпечна дорога додому», мета якого спрямована на пропаганду безпеки дорожнього руху та виховання дорожньої культури серед населення.

Для батьків у соцмережі було розміщено інформаційні матеріали щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей під час дорожнього руху, дотримання учасниками дорожнього руху правил безпечної поведінки.

У заходах взяли участь поліцейський офіцер громади сектору превенції РРВП Артур ЗЕРНЮК, інспектор з ювенальної превенції сектору превенції РРВП Крістіна МЕЛЬНИК, спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Хмелівської сільської ради Ніна ГАВРИЛЕНКО.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень