A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Відбулася робоча нарада директорів закладв освіти

Дата: 24.05.2024 14:56
Кількість переглядів: 24

Фото без опису24 травня 2024 року відбулася робоча нарада директорів закладів освіти Хмелівської сільської ради з питань організації завершення 2023/2024 навчального року та підготовки до нового 2024/2025.

Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ірина ГОЛОВАЧ окреслила головні завдання керівників та педагогічних колективів закладів щодо організованого закінчення поточного навчального року. Учасники наради поділилися проблемними питаннями, що виникають у ході завершення освітнього процесу.

У нараді взяли участь спеціалісти відділу: Наталія БОНДАРЕНКО, Микола СИРОМЛЯ, Ірина СИРОМЛЯ. Розглянуто та обговорено актуальні питання: про особливості вручення свідоцтв про освіту учням 4-х, 9-х, 11-х класів, проведення НМТ-2024; реформування системи шкільного харчування в закладах загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради; про підсумки реалізації обласного проєкту «Завжди поруч», формування статистичної звітності за підсумками роботи психологічної служби у 2023-2024 н.р., організацію змістовного дозвілля учнівської молоді під час літніх канікул.

Крім того, відповідно наказу відділу ОКТМС від 22.04.2024 р № 53-ОД «Про проведення комплектації ЗЗСО», було проведено попередню комплектацію закладів освіти громади.

За підсумками наради під час конструктивного діалогу прийнято відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень