A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Працівники відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту взяли участь у форумі "Партнерство заради відновлення та розвитку Хмелівської громади"

Дата: 07.07.2024 19:34
Кількість переглядів: 17

Фото без описуПрацівники відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Хмелівської громади взяли участь у форумі "Партнерство заради відновлення та розвитку Хмелівської громади",організованому в рамках проєкту «Забезпечення участі громадян у процесі відновлення», що впроваджується ГО «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки проєкту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

До уваги гостей форуму були представлені локації: виставку робіт вихованців КЗ " Центр позашкільної освіти", виробів із різьби по дереву народного умільця Сергія Дуки. Проєкт  у сфері збереження та популяризації нематеріальної культурної спадщини " Спадок мого краю" презентувала керівник клубу за інтересами Сулимівського сільського клубу Таїсія Пинькас.

У громаді підтримується потужний волонтерський рух "Працюємо для Перемоги!" , який представив керівник гуртка "Пошук" Дібрівського сільського будинку культури Володимир Кривогуз.

У рамках форуму  презентовано проєкт Плану відновлення та розвитку Хмелівської сільської територіальної громади. Учасники заходу мали можливість висловити власну думку щодо важливих напрямків розвитку громади, взяли участь у конструктивному воркшопі, працюючи в командах, пропонували власні ідеї щодо перспективних проєктів, рекомендації формату налагодження взаємодії з метою їх реалізації.

Дякуємо  організаторам за корисний захід та співпрацю. Тільки працюючи в команді, можливо спільними зусиллями досягти реальних результатів покращення життя, змістовного дозвілля та побуту всіх мешканців громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень