A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

З перспективою на майбутнє

  26 листопада в рамках проєкту, ініційованому UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, за фінансової підтримки Уряду Японії, Хмелівську громаду з робочим візитом відвідав керівник ГО «Агенція відновлення та розвитку» Олександр Солонтай.

15:42 26.11.2023

У Хмелівській громаді вшанували пам'ять жертв Голодоморів

Цьогоріч Україна вдруге вшановує пам’ять жертв Голодомору та сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, що супроводжується геноцидними діями росії проти українців. Трагічні події та злочини росіян демонструють, що жива пам’ять надзвичайно важлива. Згадати безневиних українців, замордованих страшним голодом, жертв кремлівського терору зібралися сьогодні у с.Сміле та с.Хмелів біля пам’ятних знаків громадськість, представники органів місцевого самоврядування, установ та організацій Хмелівської громади.

17:43 25.11.2023

Пам'ятаємо. Єднаємося. Переможемо

Вже традиційно в четверту суботу листопада  вшановуємо світлу пам’ять жертв Голодоморів в Україні. Гірка правда…трагічні сторінки історії нашої країни… мільйони страчених життів мирних українців…ПАМ’ЯТАЄМО…

11:56 25.11.2023

Не забудемо...Не пробачимо...

Напередодні сумної дати- 90-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні, працівники закладів культури вшанували пам'ять страчених голодом українців- жертв тоталітарного сталінського режиму.

15:53 24.11.2023

Відбувся семінар працівників закладів культури

24 листопада на базі Гаївського сільського клубу відбувся семінар-нарада працівників закладів культури Хмелівської сільської ради, під час якої було підбито підсумки роботи у 2023 році, обговорено ряд питань щодо підготовки річної звітності, організації та проведення різдвяних свят в клубних та бібліотечних закладах громади.

15:28 24.11.2023

У закладах освіти та культури громади відбулися заходи, приурочені Дню Гідності та Свободи

21 листопада, у День Гідності та Свободи, у закладах освіти та культури Хмелівської громади проведено низку тематичних патріотичних  заходів: уроки звитяги «Українець – це вільна людина з гідністю в серці», «Є нація! Хай знають всі на світі! Ми є! Народ піднявся із колін!»,віртуальні екскурсії місцями Революції Гідності: «Майдан: від незалежності до свободи», «Революція Гідності в історіях очевидців», «Україна: шлях Гідності», години спілкування «Вільні творять майбутнє», «Україна – країна нескорених», «Революція Гідності: як це було», диспути «Культура людської гідності», «Що означає бути гідним?», лідерами учнівського самоврядування виготовлено плакати пам’яті та брошури «Що ви знаєте про День Гідності та Свободи», проведено загальношкільні акції «Україна починається з тебе», конкурси патріотичного малюнка; інтерактивну  гру «Заряджені гідністю та жагою свободи!"» із членами ради старшокласників громади провели працівники КЗ "Центр позашкільної освіти".

15:23 21.11.2023

Плекаємо патріотів

21 листопада в рамках заходів, приурочених Дню Гідності та Свободи, у Центрі позашкільної освіти Хмелівської сільської ради зібралася активна молодь громади- члени ради старшокласників. Разом із почесними гостями: головою Роменської районної військової адміністрації Денисом ВАЩЕНКОМ, головою Хмелівської сільської ради Петром ПАНЧЕНКОМ, начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Іриною ГОЛОВАЧ школярі долучилися до спільної молитви за Україну, взяли участь в інтерактивній патріотичній грі "Заряджені гідністю та жагою свободи!", під час якої активізували свої знання з історії нашої держави від її витоків до сьогодення, висловлювали свою громадянську позицію, будували плани на майбутнє.

14:26 21.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень