A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

У закладах освіти Хмелівської громади розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках реалізації заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 років у світі, в Україні, у період з 13 до 19 травня 2024 року в закладах освіти Хмелівської сільської ради відбудеться перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

11:20 13.05.2024

У закладах освіти і культури громади відбулися заходи з нагоди Дня матері

В Україні День матері почали святкувати з 1999 року. Мама в нашій країні з давніх-давен вважалася справжньою берегинею домашнього вогнища і саме тією людиною, до якої діти завжди приходять за добрим словом, порадою та допомогою. І хоча офіційно День матері з'явився в Україні порівняно недавно, шанують її українці набагато довше. 

15:36 12.05.2024

У громаді пройшли навчально-польові збори випускників 11-х класів

З метою виконання навчальної програми з предмета «Захист України» та закріплення військових знань і навичок в учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти Хмелівської громади, проведено навчально-польові збори/заняття. Учасників заходу привітали перший заступник Хмелівського сільського голови Наталія БАЛЮРА, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ірина ГОЛОВАЧ, командир Добровольчого формування Хмелівської територіальної громади №1 Ігор ВАСИЛЕНКО.

18:38 10.05.2024

Учнівська молодь громади взяла участь у воркшопі "Досліджуємо себе і світ"

8 травня на базі КЗ "Центр позашкільної освіти" за участю Каріни Охріменко- менторки для активної молоді у програмах «Upshift», «Покоління перемоги», «10:11», «Дозрілі», «Volunteens», тренерки та фасилітаторки, голови ГО « Форпост свідомих», волонтерки, засновниці соціального підприємництва в селах Роменщини для підтримки літніх жінок відбувся воркшоп "Досліджуємо себе і світ", під час якого поспілкувалися з учнівською молоддю щодо того, як "знайти себе" у розмаїтті можливостей, розвиватись й удосконалюватись, зростати як особистість. Учасники спілкувалися на теми, які їх хвилюють, обговорювали плани на майбутнє, брали участь в активностях, моделювали різні ситуації, ділилися думками про розвиток молодіжної політики в громаді. Діалогу не завадила навіть повітряна тривога- він продовжився в укритті.

15:46 08.05.2024

Пам'ятаємо минуле заради майбутнього

Сьогодні, в День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, голова Хмелівської сільської ради Петро ПАНЧЕНКО, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ірина ГОЛОВАЧ, працівники сільської ради вшанували памʼять усіх, хто став на захист держави, хто своєю силою та мужністю здобув перемогу над нацизмом. Після тяжких уроків Другої світової війни, ми вважали, що світ більше не знатиме, що таке бомбардування й атаки, окупація та депортація, катування і вбивства. Проте ми боремося сьогодні з російським злом, яке відродилось і набуло ще більшого прагнення до знищення людства, за свою незалежність, суверенітет, свободу. Вічна пам’ять і слава воїнам, які поклали життя за Мир і за Перемогу України, низький уклін та шана ветеранам Другої світової війни! Ми пам’ятаємо героїзм Українського народу та його внесок у Перемогу. Слава всім, хто захищає наш сьогоднішній день і виборює майбутній! Пам’ятаємо! Перемагаємо!!! 

13:47 08.05.2024

Підбито підсумки онлайн-конкурсу святкових композицій та фотозон «Великодні передзони»

До світлого дня Великодня у Хмелівській громаді відбувся онлайн-конкурс тематичних фотозон і композицій. З майстерністю, фантазією, творчим підходом учасники конкурсу втілювали свої ідеї, задуми в колоритні та самобутні конкурсні роботи, які створили особливу святкову атмосферу Великодня.

08:38 08.05.2024

Відбулася зустріч з представниками моніторингової місії ПРООН

29 квітня начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ірина ГОЛОВАЧ разом з працівниками відділу взяли участь у зустрічі з представниками  моніторингової місії ПРООН Оленою Урсу, Кім Маттіс, Валентиною Аксьоновою, які завітали з метою моніторингу процесу планування розвитку Хмелівської громади.

15:45 29.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень