A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Психологічна підтримка

Як спілкуватися правильно: книги, які допоможуть у комунікації з людьми, що вас оточують

Багато в чому наш емоційний стан, настрій, внутрішній ресурс, те, як ми поводимось і які рішення приймаємо, залежить від комунікації. Уміння правильно будувати розмову, розуміти, що означають жести, тон та міміка співрозмовника, знання, коли краще промовчати, а коли, навпаки, наполягти на своїй думці. Це ті, часто непомітні базові речі, які суттєво впливають на нашу поведінку, емоційний стан та якість життя загалом. 

08:47 11.04.2023

Де взяти сили та як зберегти внутрішній ресурс

Внутрішній ресурс – це фізичні й моральні сили, які потрібні для повсякденного життя і трохи більше. Навіть у найскладніші часи важливо знаходити джерела, які хоча б на один відсоток поповнюватимуть внутрішній ресурс.

08:49 07.04.2023

Транспорт може бути не тільки корисним, а й небезпечним, якщо не знаєш правил дорожнього руху.

Ми не можемо уявити свого життя без транспорту, без доріг, світлофорів, пішохідних переходів. Відстані між районами, установами, магазинами такі значні, що подолати їх можна тільки за допомогою транспорту.

11:46 28.03.2023

Як допомогти собі та подбати про себе, якщо ви втратили близьку людину

Війна принесла українцям чимало горя і болю. Багато хто з нас втратив близьких, рідних людей. До цього неможливо підготуватися, це важко сприймати, а ще важче –  пережити. Але навіть за таких обставин необхідно не забувати дбати про себе. Це важливо, бо це допоможе вам легше впоратися з болем втрати і поступово повернутися до життя. 

08:52 06.03.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень