A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Останній дзвоник

08 червня "Останній дзвоник" пролунав для учнів, сповістивши про початок літніх канікул, початок нового життєвого шляху для випускників та про багато літніх вражень для кожного. У кожному закладі освіти Хмелівської громади відбулись урочисті події, які зібрали в один яскравий візерунок різнобарвні вишиванки, квіти, кульки та стрічки, і, звичайно, найщиріші в світі дитячі посмішки та схвильовані обличчя батьків і вчителів.

23:25 09.06.2021

День захисту дітей

Сьогодні 1 червня на День захисту дітей в навчальних закладах Хмелівської сільської ради відбулися цікаві ігри, розваги, квести та конкурси. До учнів завітало безліч героїв: лялька Лол, Фіксики, Спанч Боб, Майнкрафт та Смішарики. Сьогодні кожна дитина отримала море позитивних емоцій та приємний подаруночок. Велика вдячність вчителям, спонсорам та всім, хто створював сьогоднішнє свято для дітей!

11:36 01.06.2021

Змагання з волейболу серед команд дівчат закладів загальної середньої освіти

          21 травня на базі Хмелівського ліцею відбулися змагання з волейболу серед команд дівчат закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради. У змаганнях взяло участь 3  команди освітніх закладів: Дібрівського, Смілівського, Хмелівського ліцеїв.

08:13 22.05.2021

Обласний соціально-освітній національно-потріотичний проєкт "Голос крові: ми - українці". Акція "Патріотична хвиля"

З метою об’єднання творчої, патріотично мотивованої учнівської молоді, залучення до волонтерської благодійної роботи, удосконалення змісту і засобів національно-патріотичного виховання підростаючого покоління серед учныв ЗЗСО Хмелівської сільської ради було проведено акцію "Патріотична хвиля" (заочно).

13:45 21.05.2021

День Вишиванки

З нагоди святкування Дня Вишиванки у закладах освіти та культури Хмелівської сільської ради було проведено ряд тематичних культурно-мистецьких заходів, зокрема:

16:32 20.05.2021

18.05 - Міжнародний день музеїв

Щорічно, починаючи з 1977 року по всьому світу 18 травня проходить Міжнародний день музеїв.Працівники закладів культури Смілівського сільського будинку культури Володимир Кривогуз та Ігор Любивий відзначили цей день та провели заходи з метою збереження та збагачення культурної та історичної спадщини українсього народу. Під час заходів були присутні як діти, так і дорослі.

16:01 18.05.2021

День сім'ї

Сім'я - це основний елемент суспільства. Тому не дивно, що існує свято, присвячене сім'ям. Його відзначають у багатьох країнах світу. До цього дня у закладах загальної середньої освіти з учнями було проведено ряд виховних заходів.

16:22 15.05.2021

День Європи в Україні

День Європи в Україні відзначається у третю суботу травня. Цього дня жителі України відзначають день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту.

15:13 14.05.2021

Онлайн-уроки для учнів 6-8 класів «Не ведись – прояви свою стійкість в Інтернеті»

З 26.04 по 7.05 серед учнів 6-8 класів закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради було проведено онлайн-уроки «Не_ведись – прояви свою стійкість в Інтернеті» з метою забезпечення стійкості дітей до шкідливого контенту, який поширено використовується зловмисниками та недобросовісними поширювачами інформації.

12:47 11.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень