A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Науково-практичний семінар на тему "Використання інтерактивних дошок в освітньому процесі"

3 березня на базі Хмелівького ліцею ЗЗСО відбувся науково-практичний семінар на тему "Використання інтерактивних дошок в освітньому процесі", на якому були присутні директори навчальних закладів Хмелівської сільської ради та вчителі інформатики.

17:00 04.03.2021

Фільм про батьківщину нашого відомого земляка Климента Квітку

24 лютого... Хмелівська сільська бібліотека в очікуванні. На хвилинах має прибути знімальна група, аби відзняти фільм про батьківщину нашого відомого земляка Климента Квітку, уродженця села Хмелів. Зібралися бажаючі розповісти цікаві факти з життя земляка.

21:16 25.02.2021

Змагання з настільного тенісу серед команд закладів загальної середньої освіти

24 лютого на базі Хмелівського ліцею відбулися особисто-командні змагання з настільного тенісу серед команд закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради. У змаганнях взяло участь 5 команд освітніх закладів: Дібрівського, Смілівського, Хмелівського, Хустянського ліцеїв, Гаївської філії.

11:58 24.02.2021

Учні та учитель математики Хмелівського ліцею взяли участь у змаганнях з математичного усного рахунку

11 лютого 2021 року  Віртуальна область, в яку входять 9 областей України та місто Київ,  проводила  обласний етап змагань математичного усного рахунку Прангліміне міжнародного проєкту "Міксіке в Україні". 59 учасників змагались за можливість продовжити участь у Національному етапі, який відбудеться у березні 2021 року. Слід відмітити, що серед них були і 3 учні та учитель математики Хмелівського ліцею.  

10:07 24.02.2021

Вшанування учасників Революції гідності

      Пам'ятні заходи зі вшанування учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної сотні відбулиця цієї п'ятниці у всіх загальноосвітніх закладахХмелівської сільської ради.

08:06 19.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень