A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

16-та Всеукраїнська акція “Серце до Серця” - “Здорові немовлята!”

В рамках 16-тої Всеукраїнської акції “Серце до Серця” - “Здорові немовлята!” учні батьки та вчителі закладів освіти Хмелівської сільської ради з 1.04 по 10.05.2021 року долучилися до збору коштів для закупівлі медичного обладнання (цього року кошти збираються для придбання неотологічного медичного обладнання у дитячі відділення лікарень кожної області).

10:27 11.05.2021

Покладання квітів до пам'ятників та могил воїнів- захисників, які загинули в боях під час визволення територій Хмелівської сільської ради

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою у нашій історії. Весь світ щороку вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, жертв цієї страшної війни.

12:04 09.05.2021

Навчальні заняття для юнаків у рамках триденних навчально-польових занять (зборів)

Формування життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни та системного підходу до військово-патріотичного виховання молоді- пріоритетне завдання сучасного суспільства. Під цим меседжем 6 травня на базі військового полігону с. Гаї пройшли навчальні заняття для юнаків у рамках триденних навчально-польових занять (зборів), головним завданням яких є виконання програми предмета «Захист України». Учні 11-х класів закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради стали учасниками виїзних одноденних практичних занять, під час яких відпрацювали навички з вогневої та тактичної підготовки, основ домедичної допомоги.

11:37 07.05.2021

Всеукраїнський багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс"Grand Fest Art Симфонія"

Для дівчаток гуртка "Творча майстерня" немає нічого неможливого...А участь у багатьох конкурсах,фестивалях для нас не в новинку! Так,у березні 2021 року проходив Всеукраїнський багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс"Grand Fest Art Симфонія", де Герасько Аліна (лауреат І ступеня), Муквич Дарія(лауреат ІІ ступеня) та Анцібор Владислава (лауреат І ступеня) вибороли безліч нагород у номінації : декоративно-прикладне мистецтво у різних вікових категоріях.Успіхів дівчатка,успіхів вам,мої любі! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, а крокуйте впевнено вперед!!!

10:56 30.04.2021

Конкурс з образотворчого мистецтва"Симфонія кольорів-самоцвіти"

Ковід...Це коротке слово, яке внесло величезні корективи у наше життя... Веселі та гамірні шкільні будні змінилися на дистанційні уроки, живе спілкування - на спілкування у Інтернеті та різних платформах... Але знаєте, це не привід опускати руки, адже потрібно жити і ніколи не здаватися... Тому в цьому році Анцібор Владислава взяла участь у V міжнародному дистанційному конкурсі з образотворчого мистецтва"Симфонія кольорів-самоцвіти", де виборола ІІІ місце у 3 віковій категорії.Номінація: ілюстрація до твору Ліни Костенко "Кольорові миші"

10:54 28.04.2021

Підведення підсумків попереднього відбору проєктних робіт "Діти розбудовують громаду"

    З метою залучення дітей та учнівської молоді до розвитку громад та розбудови громадянського суспільства серед учнів школи протягом березня-квітня 2021року було проведено конкурс есе та малюнків в рамках проекту «Діти розбудовують громаду».

08:57 27.04.2021

35 - ті роковини Чорнобильської катастрофи

З метою увічнення пам’яті жертв техногенної катастрофи, забезпечення належного вшанування мужності, самовідданості та високого професіоналізму, поліпшення соціального захисту постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи у ЗЗСО Хмелівської сільської ради було проведено ряд заходів:

13:33 26.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень