A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

У Хмелівській громаді оголошено конкурс читців патріотичної поезії

До участі запрошуються всі бажаючі жителі Хмелівської громади, учасники драматичних колективів та гуртків художнього читання, які діють на базі закладів культури Хмелівської сільської ради, віком від 10 років.

11:44 13.02.2024

Вітаємо дипломанта конкурсу "Учитель року"-2024

Щиро вітаємо вчителя фізики Хмелівського ліцею– закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Ольгу Михайлівну ЗАГАЙКО- дипломанта другого (фінального) етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»! Високий професіоналізм та фахову майстерність педагог продемонструвала у номінації «Фізика». Ольга Михайлівна достойно представила учительську спільноту нашої громади та показала високі результати в конкурсних випробуваннях, поділилася своїми знаннями, напрацюваннями, креативними ідеями щодо викладання предмета, посівши, згідно з рейтинговим листом, почесне IV місце серед 32-х учителів фізики області, які взяли участь у цьому конкурсі.

14:30 09.02.2024

Відбулося відкриття ІІ етапу змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

7 лютого у Хмелівській громаді відбулося ВІДКРИТТЯ ІІ ЕТАПУ ПРОЕКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ" Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!».

16:39 07.02.2024

Вчимося правил безпечної поведінки в Інтернеті

З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у всесвітній мережі, сьогодні в закладах освіти громади проведено заходи до Дня безпечного Інтернету.

10:27 07.02.2024

Патріотичне виховання молоді. Обираємо майбутню професію

 6 лютого у Дібрівському та Хмелівському  ліцеях відбулася зустріч учнів 9-11 класів із спеціалістами Роменського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки: Вікторією Щічкою - головним сержантом, інструктором відділення рекрутингу та комплектування та Олегом Поповичем- головним сержантом, спеціалістом з матеріального забезпечення Роти охорони.

16:35 06.02.2024

Безпечне середовище в закладах освіти- пріоритетне завдання громади

06.02.2024 року з метою перевірки виконання Закону України "Про повну загальну середню освіту" в частині створення безпечного середовища в закладах освіти були відвідані  Смілівський ліцей-ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Феодосія Сахна та Хустянський ліцей-ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

16:32 06.02.2024

Відбулися змагання з волейболу серед збірних команд юнаків

31 січня відбулися змагання з волейболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради. У змаганнях взяли участь 3 команди освітніх закладів громади: Дібрівського, Смілівського, Хмелівського ліцеїв.

18:35 31.01.2024

"Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Хроніки. Футзал

У Хустянському ліцеї - закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області відбувся І етап змагань "Пліч-о-пліч ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ" з футзалу у рамках проекту "Пліч-о-пліч", ініційованого Президентом України В.Зеленським, під гаслом " Разом переможемо".

15:37 31.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень