A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму,
молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Відбулися змагання з волейболу серед команд дівчат

28 лютого на базі Хмелівського ліцею відбулися змагання з волейболу серед команд дівчат закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради. У змаганнях взяло участь 3 команди освітніх закладів: Дібрівського, Смілівського, Хмелівського ліцеїв.

18:56 28.02.2024

У закладах освіти і культури громади відбулися заходи, приурочені річниці спротиву окупації Криму

26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, що символізує опір окупації, що триває вже десять років. Цього дня ми вшановуємо  мужність і героїзм громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.Саме цього дня, у 2014 році в місті Сімферополі відбувся  мітинг на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей.

16:38 26.02.2024

ІІ етап "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Хроніки. Баскетбол

21 лютого відбулися змагання з баскетболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради в рамках ІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». У змаганнях взяли участь 4 команди: Дібрівського, Смілівського, Хмелівського та Хустянського ліцеїв.

15:22 21.02.2024

Відбулася презентація збірки Алли БАБЕНКО "Вірю.Мрію.Живу!"

Для нас українців мова - це наша зброя, оберіг, захист, безпека і Перемога. У Міжнародний день рідної мови, в ошатній залі Гаївського сільського клубу, відбувся мовний діалог «Мова- перлина вікової мудрості народу», організований директором КЗ «Хмелівська публічна бібліотека» Ларисою ОРОБЧЕНКО, у широкому колі поціновувачів літературного слова, працівників освіти і культури.

12:09 21.02.2024

У закладах освіти та культури громади вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Сьогодні вся Україна схиляє голову перед Героями Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби зі злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. Кожен з них мав свою родину, друзів, свої захоплення, свої нагальні справи… і Батьківщину – одну на всіх. За вільну демократичну Україну боролися за покликом душі, мужньо, як лицарі. За неї, єдину, й полягли. Під прапором стояли, під прапором спочили…

16:04 20.02.2024

ІІ етап "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Хроніки.Волейбол

14 лютого у рамках ІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» відбулися змагання з волейболу серед команд дівчат закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради. У змаганнях взяло участь 5 команд закладів освіти: Дібрівського, Смілівського, Хмелівського, Хустянського ліцеїв та Гаївської філії.

15:28 14.02.2024

У закладах культури стартує народознавчий проєкт "Спадок мого краю"

14 лютого на базі відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Хмелівської сільської ради відбулася робоча нарада з питань реалізації у Хмелівській громаді народознавчого проєкту «Спадок мого краю». У заході взяли участь працівники місцевих закладів культури, відповідальні за організацію та проведення пошукової роботи в рамках зазначеного задуму.

13:55 14.02.2024

Проведено інспектування закладу освіти щодо створення безпечних умов для здобувачів освіти

13.02.2024 року, з метою перевірки виконання Закону України «Про повну загальну середню освіту»  в частині створення безпечного середовища в закладах освіти, спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі Ніною  ГАВРИЛЕНКО та головним інспектором  відділу організації профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Роменського районного управління  Головного  управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Сумській області,  майором служби цивільного захисту Максимом ПОПОВИЧЕМ був відвіданий Дібрівський ліцей-ЗЗСО І-ІІІ ступенів Хмелівської сільської ради.

14:02 13.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень